Tillsammans - kan vi förändra och förändras


Under våren kommer jag vara en del i projektet "Tillsammans - kan vi förändra och förändras" som arrangeras av Sölvesborgs kommun. Detta projekt har funnits i några år tidigare och går nu in i ett nytt kapitel. Min medverkan kommer gå ut på att jag sjunger på tema-låten för projektet, "Vi står kvar", tillsammans med de ca 300 eleverna som deltar i projektet. Jag kommer också vara med och lära ut låten till eleverna och hjälpa till vid inspelning av låten.
"Tillsammans" är ett projekt som syftar till mångfald och eleverna som deltar arbetar med förståelse, acceptans och tolerans. 
Följ gärna projektet på facebook och håll er uppdaterade om vad som händer där.

Klicka
här för att komma till Tillsammans facebooksida.

CELEBRATE POTENTIAL

Den 5 oktober släppte jag singeln Celebrate Potential i samband med World CP Day! Då jag är ambassadör för Svenska CP-föreningen blir det naturligt att detta görs i samarbete med föreningens firande av denna dag vars syfte är att upplysa om funktionsnedsättningen Cerebral Pares, CP.

Låten heter Celebrate Potential och med den här låten vill jag att vi försöker se den unika potential som finns i varje människa. Alla har vi något vi kämpar mot, men alla har vi också styrkor och egenskaper som tar oss fram i livet. Jag hoppas att låten kan ge kraft och inspiration till att kämpa vidare, tro på sig själv och vara stolt över den man är, men jag vill också att vi ska öppna ögonen och lyfta varandra och se våra medmänniskors potential.

Låten har jag skrivit tillsammans med Dejo Andersson, platinabelönade låtskrivaren och producent, samt låtskrivaren Bernhard Wittgruber från Österrike. Jag har också fått hjälp att spela in körerna på låten av elever på AMB, Academy of Music and Business, i Tingsryd där jag arbetar som musiklärare.


Intäkterna för låten kommer att skänkas till Hjärnfonden och forskningen kring CP-skador.

Följ Viktor på Facebook                                                    Följ Viktor på Instagram - @viktorrj

170

Igår, tisdagen den 5/12, kom lilla Fanny till oss. Vi är alla superglada och hela familjen mår bra ❤