Född och uppvuxen i Örslösa, en liten ort utanför Lidköping. Efter ett antal år på resande fot som artist och sångare för bland annat Wallmans Nöjen bor jag nu utanför Kristianstad med min familj och arbetar som musiklärare på AMB - Academy of Music and Business i Tingsryd efter avslutade studier på Musikhögskolan i Malmö.

2013 satsade jag för första gången på min egen musik genom min medverkan i Svensktoppen Nästa. Med låten Ända sen den dagen tog jag mig hela vägen till riksfinalen i Göteborg som direktsändes i P4 över hela landet. Responsen för låten var stor och jag blev senare inbjuden att medverka på John Kluges julturné Änglaljus samma år. Inför det släppte jag singeln Julefrid samt medverkade på en inspelning av låten Always There tillsammans med John Kluge och Abba-saxofonisten Johan Stengård. Under 2014 släppte jag den tredje singeln, Ur ett annat perspektiv, och senare även en julskiva som såldes till förmån för Svenska CP-föreningens verksamhet att upplysa om funktionsnedsättningen Cerebal Pares.

I oktober 2017 släpptes singel Celebrate Potential som du kan läsa mer om här!

Förutom att sjunga och skriva egna låtar har jag också den stora äran att få sjunga i bandet Beyond Imagination. Ett band som är starkt influerade av 80-talets stora musiker och band, som Chicago, Toto, Al Jarreau m. fl. Vi har precis spelat in vårt debutalbum och väntar med spänning på den färdiga mixen!

Ambassadör för Svenska CP-föreningen
Jag är också väldigt stolt över att vara ambassadör för Svenska CP-föreningen. Jag har en son med en cp-skada och tycker därför att det är viktigt att upplysa och informera om vad en cp-skada kan innebära. CP används idag som ett skällsord med otroligt negativ betydelse och det vill jag ändra på. CP är ett samlingsnamn för rörelsenedsättningar och inte något annat, människor med en cp-skada har muskler som "bråkar med kroppen", de är inte "dumma i huvudet" som det oftast syftas till när det sägs i negativ mening. Det är hög tid att informera om detta - vi måste se förbi människors yttre och se människan - för ingen människa ÄR sin funktionsnedsättning. Låt oss istället fokusera på våra möjligheter och hylla vår potential - Celebrate Potential!